Alle categoriëen

Informatie

Drukwerk online bestellen

Drukwerk online bestellen met de beste prijs-kwaliteit verhouding en supersnelle levering? Je bent aan het juiste adres bij DrukwerkExpert.nl! Met een eenvoudig bestelproces en professionele druktechnieken, zorgen we voor goedkoop online drukwerk van uitstekende kwaliteit. Ons assortiment met verschillende type producten en eindeloos veel drukwerkmogelijkheden, maken dat we jouw drukwerk in alle gewenste vormen en maten kunnen leveren. Doorloop het bestelproces op onze website in 5 eenvoudige stappen en stel het gewenste drukwerkproduct zelf samen. Kiest het gewenste formaat, het materiaaltype, de afwerking en de oplagegrootte en begin direct met het drukwerkontwerp met behulp van ons online ontwerpprogramma. Maak een keuze uit een van de 124 verschillende drukwerkproducten uit ons online assortiment. Je kunt bijvoorbeeld drukwerk online bestellen in de vorm van: 

Drukwerk ontwerp

Naast een uitgebreide assortiment drukwerk, bieden we dus ook een toegankelijke drukwerk ontwerp service. Met onze voorbeelden, tips, templates en het online bewerkingsprogamma maken we het onze klanten graag super makkelijk om hun eigen drukwerk vorm te geven. Zo biedt deze tool bijvoorbeeld standaard een grote variatie aan beeldmateriaal en lettertypen, maar heeft het ook een ingebouwde functie om je eigen beeldmateriaal of logo te uploaden. Stel het door jou gewenste drukwerk samen, open het online ontwerpprogramma en het drukbestand wordt na afronding automatisch aan je bestelling meegegeven. Zet je eigen drukwerk in een handomdraai klaar voor productie!

Zelf drukwerk maken

Zelf drukwerk maken was dus nooit eerder zo gemakkelijk en snel als via DrukwerkExpert.nl! Naast de mogelijkheid om je drukwerk zelf online vorm te geven, kun je op onze website ieder gewenst product volledig op maat gemaakt samenstellen zoals jij wilt. Zo kun je kiezen tussen tientallen verschillende materialen, vormen, afmetingen/ maten, coatings, afwerkingsmogelijkheden, oplage hoeveelheid en nog veel meer. Met de eindeloze lijst aan productspecificaties, voldoet het drukwerk altijd aan jouw wensen. Het is dan ook díe keuzevrijheid waarmee we ook graag jouw partner zijn op het gebied van een specifiek type drukwerk. Denk bijvoorbeeld eens aan: trouwdrukwerk, drukwerk voor horeca en milieuvriendelijk drukwerk/ eco drukwerk.

Papiersoorten drukwerk

Het materiaal van het drukwerk kan in veel opzichten een aanzienlijk verschil maken. Zo kies je voor biotop- of kringloop papier voor eco drukwerk. Of maak je met een luxere papiersoort bijvoorbeeld al snel het verschil tussen standaard en luxe flyers of folders. Daarnaast kan ook de papierdikte een aanzienlijk verschil maken. Het gewicht van een flyer of folder is namelijk afhankelijk van het formaat en van de papierdikte die je uitkiest. Dat zegt niet alleen iets over de (luxere) uitstraling, maar heeft bijvoorbeeld ook effect op eventuele verzendkosten door het (zwaardere) gewicht. Om je een voorbeeld te geven hoe je het gewicht per flyer of folder kunt berekenen, vind je hieronder een voorbeeldcalculatie van een A4 drukwerkproduct:

Uitgerekend zal een A4 135 grs papier het gewicht hebben van: het formaat x het gewicht: formaat 210 x 297 mm(A4) = 0,062370 m2 x gewicht 135 gr/m2 = 8,42 

Meer lezen over papiersoorten en -gewichten per drukwerkproduct? Vind alle informatie hier!

Goedkoop drukwerk kleine oplage

Ons kwalitatief maar goedkoop drukwerk kan in kleine oplage of in grote hoeveelheid worden besteld. Dit heeft niet direct effect op de levertijd. Voor een standaardlevertijd hanteren we gemiddeld 5 werkdagen. Daarnaast kun je altijd gebruikmaken van onze spoedservice, waarbij we jouw drukwerk gegarandeerd binnen 24 uur bij jou kunnen leveren. Meer lezen over het bestelproces, de levertijd en alle voorwaarden? Zoek het gewenste drukwerkproduct in onze website en lees alle informatie onder het tabblad ‘Levering en contact info’ op deze pagina.