Alle categoriëen

Informatie

Met een goed ontworpen visitekaartje, laat je een blijvende indruk achter en kun je je onderscheiden van de concurrentie. Het is een krachtige manier om te netwerken en een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Dat betekent echter niet dat je bij het bestellen van je visitekaartjes, zit te wachten op honderden exemplaren. Het bestellen van visitekaartjes in kleine oplage kan een goede overweging zijn voor als je niet veel kaartjes nodig hebt, of als je het leuk vind om, om de zoveel tijd met een nieuw ontwerp te komen. Ook in het geval dat je verschillende ontwerpen zou willen testen, voordat je een grote hoeveelheid visitekaartjes laat drukken, is een kleine oplage een handige overweging. Vanaf hoeveel visitekaartjes je bij DrukwerkExpert.nl al kunt bestellen en wat precies de voordelen zijn van zo’n kleine oplage lees je hieronder.
 

Daarom visitekaartjes drukken in kleine oplage

De kracht van goede visitekaartjes drukken zit voornamelijk in het ontwerp en de aandacht die eraan geschonken is, daar heb je geen enorme hoeveelheden voor nodig. Het kan in sommige gevallen juist om verschillende redenen juist handiger, beter of voordeliger zijn om je visitekaartjes in een kleine oplage te laten drukken. We hebben de belangrijkste voordelen van een bestelling met een kleine oplage voor je op een rijtje gezet:

 

  1. Een kleine oplage is voordeliger. Het bestellen van minder visitekaartjes kan kostenbesparend zijn, omdat je alleen betaalt voor de kaartjes die je nodig hebt. 
  2. Met minder visitekaartjes ben je flexibeler in je bestelling. Als je verschillende ontwerpen wilt uitproberen, of vaker wilt rouleren in visitekaartjes, is het bestellen van je drukwerk in kleine oplage een verstandige keuze. Het geeft je de flexibiliteit om verschillende ontwerpen te gebruiken testen, zonder dat je vast zit aan een grote bestelling!
  3. Een bestelling in kleine oplage is vaak sneller geleverd. Aangezien de hoeveelheid te drukken visitekaartjes simpelweg kleiner is, is een kleine oplage altijd (extra) snel geleverd. Dit is vooral handig als je snel kaartjes nodig hebt, voor bijvoorbeeld een beurs of een ander soort evenement.
  4. Een kleine oplage visitekaartjes bestellen is vaak milieuvriendelijker. Bij een kleine oplage bestel je alleen de hoeveelheid die je verwacht nodig te hebben. Je staat daarom vaker bewust stil bij het weggeven van je kaartje en voorkomt verspilling in het geval dat het visitekaartje bijvoorbeeld tussentijds gewijzigd dient te worden.


Jouw visitekaartjes in kleine oplage binnen 24 uur geleverd

Bij DrukwerkExpert.nl bieden we snelle en flexibele oplossingen voor het drukken van jouw (eigen ontworpen) visitekaartjes. We begrijpen als geen ander dat je soms snel een paar visitekaartjes nodig hebt. Visitekaartjes drukken in kleine oplage is daarom bij ons absoluut geen probleem. Wij kunnen jouw eigen ontworpen visitekaartjes al drukken vanaf 50 stuks. Voor een oplage van minder dan 250 stuks maken wij standaard gebruik van onze mogelijkheid tot digitale druktechnieken. Dit biedt verschillende voordelen, waaronder een (extra) snelle levering. 

Om dit versnelde proces nog verder te bevorderen, bieden wij naast deze snelle productiemethode, tevens een ‘Express service’ aan. Met deze spoedservice bestel je voor het eind van de ochtend (12:00) en ontvang je jouw bestelling de volgende (werk)dag al in huis. Wij zorgen ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten om een verpletterende indruk achter te laten met jouw eigen ontworpen visitekaartjes. 
 

Visitekaartjes kleine oplage online ontwerpen 

Je visitekaartjes zijn een belangrijk onderdeel van je zakelijke uitstraling en het (uit)bouwen van je merkbekendheid. Daarom streven we naast een snelle levering op maat, ook naar het grootste bestelgemak en de hoogste drukwerkkwaliteit. Zo kun je in ons visitekaartjes assortiment kiezen voor uiteenlopende (druk)materialen en extra opties om jouw visitekaartje volledig naar eigen hand te zetten. Ook bieden we op de DrukwerkExpert.nl website een online ontwerptool, waarmee je in een handomdraai je eigen ontwerp visitekaartjes in elkaar zet. Maak gebruik van de handige tips, voorbeeldtemplates en bijvoorbeeld lettertypes. Zo ontwerp jij van het begin tot het eind je eigen visitekaartjes. 

Of je nu kiest voor een snelle levering, een kleine oplage of juiste een grote bestelling, wij zorgen ervoor dat je visitekaartje perfect past bij jou en je bedrijf. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je visitekaartjes hier bij DrukwerkExpert.nl en laat jezelf op professionele wijze zien aan de rest van de wereld!