Alle categoriëen

Informatie

Spaarkaarten maken - Van ontwerpen tot drukken

Wil je jouw eigen spaarkaarten maken en laten drukken? Bij DrukwerkExpert.nl staan we voor je klaar! Met onderstaande tips, de hoogwaardige drukmaterialen, breed scala aan drukwerkmogelijkheden én het online ontwerpprogramma, staan we graag voor je klaar. We hebben alles in huis om jouw unieke spaarkaarten tot leven te brengen. Of het nu gaat om spaarkaarten met stickers, het verwerken van een eigen logo, spaarkaarten gedrukt op speciale materialen, of gewoon een aantrekkelijk ontwerp, wij helpen je om je ideeën werkelijkheid te maken. Heb je nog geen idee waar je moet beginnen bij het maken van spaarkaarten voor jouw business? We helpen je graag met behulp van onderstaande tips!

Spaarkaarten maken met eigen logo – Persoonlijk en herkenbaar

Een eigen spaarkaart maken is véél makkelijker dan je wellicht in eerste instantie denkt. De eerste vraag die je jezelf stelt tijdens het ontwerpen, is hoeveel er gespaard moet worden door de gebruikers. Met andere woorden: hoeveel ruimte moet de stempelkaart hebben om stempels, stickers of parafen heeft jouw stempelkaart nodig? Op basis daarvan kies je de vorm van het kaartje en het aantal legen velden dat op de stempelkaart aanwezig moeten zijn. Verder kun je ruimte bieden voor eventuele contactinformatie van de stempelkaarteigenaar en waar nodig wat informatie over de stempelkaart en/of de bijbehorende actie. Tot slot, het allerbelangrijkste van een ‘loyalty marketing initiatief’ zoals een stempelkaart: de bedrijfsgegevens van je organisatie inclusief het logo uiteraard. Een spaarkaart maken met eigen logo en in de bijpassende huisstijl, zorgt ervoor dat het product direct goed herkenbaar is. Men moet per slot van rekening wel snel kunnen herkennen waar voor gespaard wordt toch?!

Bovenstaande helpt je een eind op weg om je eigen spaarkaart vorm te geven, maar met alleen het ontwerpen van je kaartje, ben je er in de meeste gevallen nog niet. Zo kiest men vaak namelijk ook voor een bijbehorende sticker, stempel, zegel of ander spaarproduct om de spaarkaart te complementeren. Het is daarom belangrijk om deze verzamelitems ook in de juiste, bijpassende huisstijl te ontwerpen. Dat doe je zo:

Spaarkaart met stickers maken en laten drukken

Je kunt een klant op verschillende manieren laten sparen met een spaarkaart. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een simpele paragraaf, maar voor gebruik op grotere schaal gebruikt men vaak stempels, zegels of bijvoorbeeld stickers. Het is een krachtige marketingtool die klantloyaliteit stimuleert en herhaalaankopen verhoogt. Het gebruik van professioneel materiaal maakt het geheel dan ook gevoelsmatig waardevoller. Daarom kiezen veruit de meeste bedrijven ervoor om spaarkaarten met bijpassende stickers te laten maken. Voor het ontwerp van de sticker kiest men meestal voor de meest toegankelijke weg: een simpele kleur in combinatie met het bedrijfslogo. Je kunt echter uiteraard ook kiezen voor een iets complexer ontwerp. Dat maakt de sticker lastiger na te maken door eventuele fraudeurs. Op welke schaal je je kaart dan ook wilt inzetten, een spaarkaart met stickers maken is gemakkelijk met ons ontwerpprogramma. 

Spaarkaarten drukken – Kwaliteit en duurzaamheid

Bij DrukwerkExpert.nl geloven we in het belang van hoogwaardig drukwerk dat jouw boodschap effectief overbrengt. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma aan op onze website, waarmee je jouw eigen spaarkaarten kunt maken in een handomdraai. Met deze handige online tool in combinatie met een breed scala aan drukwerkmogelijkheden, bieden we alles wat je nodig hebt om jouw unieke spaarkaarten tot leven te brengen. Onze jarenlange ervaring en aandacht voor detail verzekert jou van kwaliteit in elke stap van het drukproces. Of het nu gaat om spaarkaarten drukken met stickers, eigen logo of gewoon een aantrekkelijk ontwerp, wij helpen je graag jouw ideeën werkelijkheid te maken. Met DrukwerkExpert.nl kun je met vertrouwen jouw spaarkaarten laten drukken, wetende dat we streven naar perfectie en 100% klanttevredenheid. Begin direct met het samenstellen van jouw spaarkaart!