Alle categoriëen

Informatie

Relatiegeschenken drukken

Originele relatiegeschenken zijn het perfecte promotiemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te stimuleren. Welke gelegenheid u ook aanpakt om potentiële en/of huidige (zaken)relaties iets aan te bieden of versturen, een presentje uit naam van uw bedrijf kan helpen om een (eerste) indruk onvergetelijk te maken. Luxe relatiegeschenken met opdruk zorgen namelijk voor een tastbare herinnering. Het heeft dus een langduriger en blijvender effect dan de eerste kennismaking. Zo kan een relatiegeschenk voor op kantoor(zoals bijvoorbeeld een pen of notitieblok) bijvoorbeeld, zelfs bij gebruik op later tijdstip een herinnering of indruk oproepen/ opwekken bij de gebruiker. 
 

Relatiegeschenken duurzaam

Daarnaast kan het type relatiegeschenk ook veel zeggen over het imago dat je wilt uitstralen. Wil je bijvoorbeeld je milieubewuste karakter kenbaar maken, laat dan uw relatiegeschenken bedrukken op biologisch of ecologisch verantwoorde materialen. Zo kunt u bij DrukwerkExpert bijvoorbeeld ook kiezen voor Eco drukwerk’, want; waarom nieuw papier gebruiken als drukken op gerecycled papier hetzelfde resultaat kan opleveren? Onder ons ecologisch verantwoorde drukwerk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor flyers of folders van hergebruikt papier. Hierbij bieden wij tevens verschillende type ecologisch verantwoorde materialen; kringloop, houtvrij offset en Biotop papier. Ook op dit gebied ondersteund DrukwerkExpert dus promotiemiddelen waarmee u een bewuste indruk kunt achterlaten (en op meer dan één manier verschillende vlakken!)
 

Relatiegeschenken met logo

Naast het promotiegerichte doel/ effect van een geschenk aan uw (potentiële zaken)relaties, kunnen gepersonaliseerde relatiegeschenken ook een groter effect hebben. Sommige producten hebben namelijk een groter bereik dan u misschien aanvankelijk zou denken. Een nuttig relatiegeschenk met logo dat door meerdere mensen kan worden gebruikt en/of verspreidt kan namelijk naast een herinnering ook zorgen voor extra zichtbaarheid en/of herkenning voor anderen. Met name een nuttig of bruikbaar relatiegeschenk met logovan uw bedrijf kan zelfs op een later tijdstip nog zijn werk doen. 
 

Relatiegeschenken; pennen

Een relatiegeschenk kan dus wel degelijk een bijdrage zijn aan de groei van uw merkbekendheid. Een gratis presentje kan helpen bij het opbouwen van een (betere) band met klanten en/of zakenrelaties en de merkbekendheid van uw bedrijf vergroten. Wanneer u bijvoorbeeld pennen drukt met uw logo en deze verspreidt, is de kans aanwezig dat deze pen door meer mensen dan alleen de ontvanger zal worden gebruikt. Als de ontvanger de pen bijvoorbeeld uitleent aan een ander of deze ergens vergeet. Producten zoals pennen hebben de neiging om te ‘zwerven’. Zo gaat de promotie voor (en daarmee de naam van) uw bedrijf zelfs verder dan slechts de ontvanger van het geschenk.
 

Voorbeelden relatiegeschenken bedrijven

Omdat een relatiegeschenk een persoonlijke keuze is, heeft DrukwerkExpert keuze uit een ruim assortiment. Toonbeeld van populaire en veelgebruikte relatiegeschenken zijn onder andere de volgende voorbeeld relatiegeschenken:

  • Pennen
  • Kaarten
  • Boekenleggers
  • Kalenders
  • Posters
  • Schrijfbloks
  • Placemats
  • Pepermuntdoosjes
  • Bierviltjes
  • Deurhangers

De keuze is reuze. Laat u dan ook niet beperken tot slechts één type relatiegeschenk. Juist een variatie op de bovengenoemde producten kan het effect versterken!
 

Heeft u advies nodig?

Zoekt u advies, heeft u meer vragen en/of speciale verzoeken? Neem contact op met onze specialisten via info@drukwerkexpert.nl of 085 -04 91 455. We staan u graag te woord!