Alle categoriëen

Informatie

Drukwerk nodig?

Val op met gepersonaliseerd drukwerk. Kies uit vele producten, bepaal zelf de opmaak via onze handige online tool en haal je eigen ontworpen drukwerk binnen 24 uur in huis. Val op met visueel sterk promotiemateriaal door het drukwerk zelf te ontwerpen. Drukwerk online ontwerpen en bestellen doe je bij DrukwerkExpert! 


Drukwerk op maat

Bij DrukwerkExpert ben je aan het juiste adres voor zowel binnen drukwerk als drukwerk voor buiten. We bieden in verschillende segmenten een breed scala aan producten aan. Zo ben je bijvoorbeeld voor promotiemateriaal, relatiegeschenken, gepersonaliseerde kantoorartikelen en ook voor duurzaam drukwerkaan het juiste adres bij ons. Wij helpen je graag aan het gepaste drukwerk bij iedere gelegenheid. Zo ondersteunen we al 30 jaar tevreden klanten met onder andere:

  • Drukwerk voor bedrijven
  • Drukwerk voor horeca
  • Drukwerk voor bruiloften/ huwelijken
  • Persoonlijk drukwerk

Goedkoop en topkwaliteit drukwerk bestel je bij Drukwerkexpert.nl!

 

Opmaak drukwerk

Het assortiment is groot en de ontwerp mogelijkheden zijn door onze gebruiksvriendelijke online tool eindeloos. Je bepaalt de opmaak van het drukwerk gemakkelijk zelf en kunt gebruik maken van verschillende drukwerk voorbeelden en gratis stock foto’s uit onze beeldbank. Ook drukwerk met logo en eigen foto’s bij drukwerkproducten zijn gemakkelijk te ontwerpen en te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld voor verschillende type gepersonaliseerd drukwerk kiezen zoals: flyers, folders, kaarten en andere kantoorartikelen of relatiegeschenken! Geen grote hoeveelheden nodig? Wij leveren ook drukwerk in kleine oplagen, al vanaf 250 stuks!

 

Drukwerk bestellen

We maken het ontwerpen en het bestellen van drukwerk graag zo makkelijk mogelijk voor jou. Het bestelproces is overzichtelijk en voor ieder product gelijk. Doorloop de volgende stappen en je kunt al binnen 24 uur voorzien zijn van het door jouw gewenste drukwerk!

  1. Je kiest het specifieke drukwerk product uit ons brede assortiment
  2. Je kiest de gewenste productspecificaties uit een voorgeselecteerde lijst
  3. Je kiest de productfrequentie en de gewenste levertijd
  4. Je ontwerpt het gekozen product gemakkelijk zelf via onze online tool of dient een eigen drukbestand in
  5. Je doorloopt het betaalproces door en ontvangt jouw drukwerk op de door je gekozen data!

 

Mocht u niet over de vaardigheden, hulpmiddelen of tijd beschikken om zelf je eigen ontwerp te maken, neem dan gerust contact met ons op via info@drukwerkexpert.nl of 085 -04 91 455. Wij ondersteunen je uiteraard ook graag bij de vormgeving van het gewenste drukwerk. Onze grafische vormgevers maken graag een professioneel ontwerp voor je.
 

Drukwerk met spoed?

De verzending van ons drukwerk is altijd gratis en de standaard levertijd verschilt tussen drie en maximaal zeven dagen, afhankelijk van het product en de details van de bestelling. Heb je drukwerk binnen 24 uur nodig? Geen probleem! Drukwerk met spoed kunnen wij met onze ‘Express’ verzending de volgende dag nog bij je afleveren. Daarmee is ook de productie en levering van ons drukwerk binnen 1 dag gegarandeerd. Wij denken graag met je mee en staan voor jou klaar!