Alle categoriëen

Informatie

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken op passend drukmateriaal, in verschillende vormen én belangrijker nog; met een eigen ontwerp, dat is wat wij voor jou kunnen betekenen! Met het uitgebreide assortiment van liggende, staande en dubbel- en enkelzijdige visitekaartjes in verschillende papiersoorten, kun je bij ons de visitekaartjes drukkendie bij jou passen. Met het snelle keuzemenu stel je met slechts een paar klikken jouw drukwerkproduct gemakkelijk samen, waarna je kunt beginnen aan het ontwerpen van de kaartjes. Een gebruiksvriendelijke online ontwerp platform bied iedereen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier je eigen visitekaartjes te ontwerpen. Gebruik de templates of laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpprogramma op DrukwerkExpert.nl. Hulp nodig? Vind hieronder alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te kunnen.
 

Visitekaartjes drukken eigen ontwerp

Visitekaartjes drukken met eigen ontwerp is een fluitje van een cent met een beetje hulp van DrukwerkExper.nl. Zo kun je een ontwerp aanleveren in de vorm van een drukbestand óf je eigen ontwerp zelf samenstellen online. Op onze website bieden we je in beide gevallen ondersteuning. Zo hebben we voor ieder product passende ontwerptemplates die kunt gebruiken voor je eigen (offline) ontwerpprogramma’s. Daarnaast vind je op onze website het online ontwerpprogramma waarmee je direct op basis van de juiste afmetingen aan de slag kunt. Upload je eigen (beeld)materiaal of maak gebruik van onze selectie aan ontwerpmogelijkheden. Zo zet je jezelf in een handomdraai (letterlijk) op de kaart.


Visitekaartjes printen

Voordat je begint aan het ontwerpproces, hebben we de juiste specificaties nodig om je visitekaartjes printen. Wil je visitekaartjes maken met dubbelzijdig of enkelzijdig ontwerp? En belangrijker nog; op welk papiersoort wil jij jouw eerste indruk achterlaten? Vaak wordt er bij drukwerk standaard gekozen voor machinecoated mat papier. Ook voor mensen die nét even iets anders willen, bieden wij bijvoorbeeld ook de papiersoorten; Chromonorm, PVC en Metallic Icegold. Daarnaast kunnen wij bij DrukwerkExpert.nl echter ook op een duurzamere manier jouw visitekaartjes printen. Zo werken we bijvoorbeeld ook met Biotop, Kringloop en Houtvrij offset papier. Als duurzaamheid ook maar enig raakvlak heeft met de boodschap die jij wilt verspreiden, laat jou visitekaartje hier dan representatief voor zijn. Je kunt per slot van rekening maar één keer een eerste indruk maken.


Visitekaartjes laten maken 

Visitekaartjes laten maken is een persoonlijk proces. Daarom bieden we naast het brede assortiment aan papiersoorten, ook verschillende manieren om het ontwerp van je kaartje verder te personaliseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afwerkingsdetails zoals een matte of glanzende folie, voor een extra luxe uitstraling. Ook kun je ervoor kiezen om de afmetingen en/of de vorm van het kaartje aan te passen. Kies je voor een klassiek visitekaartje van 85x55 mm of verander je de dimensie liever naar 90x50 mm? Maak de keuze tijdens het samenstellen van je eindproduct op het visitekaartje-productpagina. Tot slot, bieden we je de optie om het visitekaartje te drukken met rechte of ronde hoeken. Genoeg opties dus om je kaartje naast het drukontwerp, ook te differentiëren door middel van de fysieke drukwerkspecificaties.
 

Goedkope visitekaartjes drukken

Goedkope visitekaartjes drukken op basis van je eigen ontwerp was nog nooit zo simpel met een beetje hulp van DrukwerkExpert.nl. Maak het persoonlijk en laat een goede eerste indruk achter met een professioneel kaartje, voor een voordelige prijs. Heb je nog vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@drukwerkexpert.nl of 085-04 91 455. We staan je graag te woord!