Alle categoriëen

Informatie

Scheurkalender drukken

Gepersonaliseerde scheurkalenders drukken als ‘branded’ kantoorartikel of als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar, veel bedrijven doen het. Het is door de praktische aard van het product niet alleen een handig, maar zeker ook marketingtechnisch slim drukwerkproduct. Scheurkalenders drukken naar eigen ontwerp biedt veel ruimte om jouw bedrijf iedere maand opnieuw op de kaart te zetten. Zo blijf je het hele jaar door zichtbaar bij je doelgroep. Je hebt per slot van rekening minimaal 12 tot 14 pagina’s de tijd om je boodschap over te brengen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van je scheurkalenders en/of het ontwerp ervan? Wij helpen je graag. Lees meer over gepersonaliseerde scheurkalenders hieronder of stel hier direct je persoonlijke scheurkalender samen. Je kunt na de productdetails op de pagina direct overgaan tot het ontwerp van het product in een aantal simpele stappen. 


Scheurkalender maken

Een scheurkalender maken wordt vaak uitbesteedt aan marketeers. Zo heb je in veel gevallen niet alleen grafisch inzicht en creativiteit nodig, maar heb je voor het aanleveren van een drukbestand vaak ook de nodige de ontwerpprogramma’s nodig. Met beide kunnen wij je helpen!

Scheurkalenders ontwerpen kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Je zou bijvoorbeeld verwachten dat de voorpagina de uitgelezen gelegenheid biedt om ‘los’ te gaan met een passende vormgeving. Je hebt per slot van rekening de volledige pagina om indruk te maken. Desalniettemin, zal de voorpagina slechts voor een aantal minuten de eerste indruk geven. De kalenderpagina’s per maand zijn de pagina’s waar de ontvanger iedere dag naar kijkt. Dit is de gelegenheid om een verschil te maken! Zo kun je bijvoorbeeld voor iedere maand een passende (eigen) afbeelding gebruiken voor een rustig geheel. Daarnaast wordt de ‘lege’ ruimte boven of onder de kalendermaand ook vaak gevuld met leuke quotes, grappen of tips. Wat bij jou en/of je bedrijf past is uiteraard afhankelijk van je eigen doelstellingen. Waar je ook voor kiest, de belangrijkste tip die we je kunnen meegeven is om in lijn te blijven met je huisstijl én op iedere pagina het logo duidelijk te verwerken. 


Zelf scheurkalender maken

Zelf scheurkalenders maken hóeft gelukkig niet (meer) lastig te zijn. Zo kun je naast het uploaden van een kant-en-klaar drukbestand ook door middel van het ontwerpprogramma op onze website jouw scheurkalenders online ontwerpen. Door middel van de bijbehorende scheurkalender templates in verschillende vormen en maten, stel het ontwerp gemakkelijk en snel samen. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze gratis bibliotheek aan afbeeldingen, lettertypen, stickers en nog veel meer. Uiteraard kun je met een paar klikken tevens eigen beeldmateriaal en logo(‘s) uploaden. Jouw eigen scheurkalender drukken én vormgeven was nog nooit zo makkelijk!


Standaard scheurkalender

We bieden onze standaard scheurkalender aan in de vorm van een muurkalender. Op onze kalender-productpagina kun je het product gemakkelijk naar eigen wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een A4, A4 of A5 kalender, in liggend of standaard format. Voor de muurkalender hanteren wij het machinecoated papier als standaard. Kies vervolgens de gewenste papierdikte (170 of 300 grs), het aantal gewenste vellen van de kalender (13 of 14) en de kleur van de binding (zwart, wit of zilver). Je kiest de gewenste oplage en plaatst de bestelling in de winkelmand, waarna het ontwerpen kan beginnen. Een goedkope scheurkalender drukken op basis van kwalitatieve materialen, dat doe je bij DrukwerkExpert.nl!