Alle categoriëen

Informatie

Flyer ontwerpen die op jouw netvlies blijft plakken?

Jouw eigen flyers ontwerpen?
Om als niet-vormgever toch een fantastische flyer te ontwerpen, heb je een klein beetje van jezelf en een klein beetje van DrukwerkExpert nodig. In slechts een paar klikken tover jij een professioneel design om in jouw eigen huisstijl. Door de vakkundig gemaakte basis die eronder ligt, blijft jouw ontwerp vast en zeker op je netvlies van je potentiële klanten plakken.

Wil je een mooi evenement promoten? Een fantastisch nieuw product? Een extra dienst in je aanbod? Breng het onder de aandacht met een goed gemaakte en hoogwaardig gedrukte flyer via DrukwerkExpert.

Flyer ontwerpen voor een fancy evenement
Heb je binnenkort een mooi evenement op de agenda staan en weet je niet waarmee je wilt promoten? Een vakkundig ontworpen flyer mag dan zeker niet ontbreken op je lijstje met mogelijke communicatiemiddelen.

Want zeg nou zelf, voor een zelf geknutseld documentje dat er eigenlijk niet uitziet, loopt niemand warm. Het is immers wel de bedoeling dat je evenement op het netvlies van de ontvangers blijft plakken. Toch? En niet dat je flyer na één keer knipperen al in het archief ligt. Je begrijpt vast wel dat je dit alleen bereikt als je voor een goed gemaakt ontwerp gaat. Plus dat je het daarnaast natuurlijk ook nog vakkundig laat drukken.

Flyer ontwerpen met een klein beetje van ons is gratis
Het online archief van DrukwerkExpert bestaat uit een enorme voorraad met vele ontwerpen en hoogwaardig beeldmateriaal. Je vindt daar ongetwijfeld een ontwerp en/of foto tussen die bij jouw smaak en huisstijl passen. En anders bewerk je het design gewoon. Dat is maar een kleine moeite. Zelfs voor niet-techneuten.

Introduceer nieuwe producten of diensten met goede flyer ontwerpen
Met een flyer breng je – tegen overigens relatief lage kosten – een nieuw product of waardevolle dienst eenvoudig onder de aandacht van potentiële klanten.

Flyer ontwerp laten drukken kost maar weinig
Het laten drukken van jouw ontwerp kost niet veel. We hebben het dan over basisuitvoeringen als een A5- of A4. Maar, heb je al wel eens gedacht aan een net wat opvallender, bijzonderder vorm en uitvoering? Je verwacht misschien dat de kosten in dat geval meteen de pan uitrijzen? Niets is minder waar. Ook dan betaal je relatief maar weinig voor de waarde die je krijgt.

Flyer ontwerpen en daarna extra snel laten drukken? Prima!
Doorloop dan nu de volgende punten:

Kies bij Drukwerk het product Flyers
Kies voor een formaat
Kies de oplage
Ga door naar stap 2
Kies voor ontwerp zelf je flyer
Kies een design
Bewerk je design en sla dit op
Voeg bestand toe aan je bestelling

Twijfel niet langer en ga aan de slag met jouw unieke ontwerp.