Alle categoriëen

Informatie

Brochures laten drukken

Brochures laten drukken op basis van een eigen ontwerp die je gemakkelijk online kunt samenstellen, in combinatie met een supersnelle levering. Dat is waar iedere drukwerk klant (particulier of zakelijk) naar op zoek is. Logisch! Daarom werkt DrukwerkExpert.nl met een online programma om brochures te maken. Door te werken met onze voorbeeldtemplates, (stock)beeldmateriaal, lettertypes en ander ‘gereedschap’ om drukwerk te ontwerpen, zet je met slechts een paar klikken een passend ontwerp in elkaar. Hoe? Simpel. We leggen hieronder uit hoe brochures laten drukken bij DrukwerkExpert.nl in zijn werk gaat. Binnen no-time jouw professionele drukwerk op de mat. Dat is de belofte!

Brochures ontwerpen

Brochures ontwerpen lijkt wellicht een klus die alleen is weggelegd voor grafisch vormgevers of marketeers, maar niets is minder waar! Met de volgende tips zul je versteld staan van je eigen ontwerpvaardigheden! De 10 belangrijkste (layout) brochure ontwerp tips:

  1. Zorg voor een aansprekende, triggerende en alles-omvattende titel voor de brochure
  2. Zorg voor een logische structuur in je brochure. Dat geldt voor zowel de inhoud als het visuele aspect van je brochure. (Werk bijvoorbeeld van probleemstelling naar de oplossing en licht iedere stap duidelijk toe.)
  3. Houd je eigen huisstijl aan bij het vormgeven van de brochure, zodat iedere pagina een geheel lijkt en overeenkomt met de vorige. Werk in één tot maximaal twee verschillende lettertypen en maximaal twee tot drie verschillende kleuren
  4. Gebruik een groter lettertype voor titels en andere boodschappen die moeten opvallen en voor standaardtekst een lettertypegrootte van minimaal 12 pt. 
  5. Maximaal 10 zinnen in een paragraaf, maximaal drie tot vier paragraven op een A4
  6. Gebruik beeldmateriaal en infographics waar mogelijk om informatie overzichtelijker en aantrekkelijker te maken
  7. Zorg ervoor dat alle tekst goed leesbaar is en er een duidelijk kleurcontrast is tussen de achtergrond en de tekst, zodat de tekst niet wegvalt.
  8. Bedenk op voorhand over de hoeveelheid informatie en de gebruiksvriendelijkheid voor de lezer. Dit in verband met de keuze voor de brochure afmetingen en papiersoort.
  9. Zorg voor een goede cover, achterblad, een eventuele inhoudsopgave, paginanummering en contactgegevens!
  10. Denk bij iedere pagina aan de boodschap die je wilt overbrengen en een duidelijke call-to-action die de lezer aanzet om actie te ondernemen

Brochures maken online

Een brochure maken wordt met bovengenoemde tips dus een stuk eenvoudiger, maar met een beetje extra hulp van DrukwerkExpert.nl wordt het al helemaal een fluitje van een cent. Zo kun je op onze website na het samenstellen je gewenste drukwerk, met ons programma eenvoudig je eigen brochures maken online. Kies tussen een brochure A4-, brochure A5- of brochure A6-formaat, bepaal het papiersoort en het -gewicht, het aantal pagina’s, de omslag details en eventuele lakafwerking en jouw drukwerk staat klaar voor bestelling. Maak binnen enkele minuten het ontwerp van je drukwerk online of upload een kant-en-klaar drukwerkbestand en ontvang je bestelling binnen enkele dagen (of met spoed binnen 24 uur).

Brochures drukken

Na het afronden van je bestelling wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk je brochures drukken en op dezelfde dag laten afleveren. Voor de verzending van onze brochures hanteren wij een standaard leveringstijd van maximaal 5 werkdagen. Om het proces te verspoedigen kun je echter ook gebruikmaken van onze spoedservice. We zorgen er dan voor dat we jouw brochures drukken en leveren binnen 24 uur. Meer weten over het ontwerp- of bestelproces en de leveringsvoorwaarden? Lees alle informatie over het drukken van brochures op deze brochure-productpagina.

Brochures drukken kleine oplage

Brochures drukken in kleine oplage wordt niet door alle drukkers aangeboden. Dat heeft alles te maken met de relatieve kosten die een kleine oplage met zich meebrengen en het collectieve voordeel van een grote oplage. Maar wat moet je met honderden flyers als je er slechts tientallen nodig hebt?! Daarom kun je bij ons ook altijd brochures drukken in kleine oplage. Het minimumaantal af te nemen brochures ligt bij ons aanzienlijk lager dan bij veel andere partijen, namelijk op 50 brochures.