Alle categoriëen

Informatie

BBQ folder maken verhoogt je omzet met 41% (of meer)

Verleid de grillmasters van Nederland met een BBQ folder

We hebben de eerste zonnige dagen alweer gehad en als we de klimaatvoorspellingen mogen geloven dan volgen er nog veel meer. En wat doet iedereen bij mooi weer? Barbecueën! Het stokbrood en de salade kan iedereen gerust bij de supermarkt halen, maar voor het lekkerste vlees moeten ze bij jou zijn. Maar hoe weten ze je te vinden? Juist, met een BBQ folder.

Hoe je die maakt? Heel simpel. We hebben 3 opties.

1. Je levert een kant en klaar drukwerkbestand aan

Als je wilt, adviseren we je over de beste papiersoorten. Een papiermonster kan je aanvragen door simpel een mailtje te sturen naar info@drukwerkexpert.nl. En daarna drukken we de folder voor je. Binnen 6 dagen heb je je drukwerk in huis. Deze optie past bij je als je met je eigen vormgever samenwerkt of als je al drukwerkbestanden hebt liggen.

2. Je gaat aan de slag met ons opmaakprogramma

Lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. En over de foto’s hoef je je ook geen zorgen te maken, want die pluk je gewoon uit onze fotobibliotheek. Daar staan vele foto’s van vlees, vis, barbecues en andere gezellige sfeerfoto’s. Dit is de ideale optie voor de creatievelingen.

3. Je gebruikt één van onze kant en klare designs

Heb je weinig tijd of creativiteit, dan gebruik je één van onze voorbeeld designs. Het enige wat je nog hoeft te doen is je eigen tekst en foto’s in het design van je keuze te plakken. Of je gebruikt de foto’s uit onze bibliotheek. In een uurtje tijd maak je zo je eigen persoonlijke BBQ folder.

En wat ga ik dan met die BBQ folders doen?

Leg ze duidelijk zichtbaar neer in je zaak. Een verleidelijke folder zorgt ervoor voor dat mensen spontaan beslissen om je BBQ-pakket te kopen. Zeker als het mooi weer is. Maar je kunt de folders natuurlijk ook huis aan huis laten verspreiden. Zo heb je een heel groot bereik, wat je zeker nieuwe klanten oplevert.

Wat levert een BBQ folder mij op?

Volgende de NOM Folder Monitor verhoogt een folder je omzet met 41% ten opzichte van gebieden waarin geen folders worden ingezet. En de combinatie van een folder en online reclame zorgt nog eens voor een extra verhoging van 27%. Tel uit je winst. Of je omzet. De kosten van je folder heb je er dus direct weer uit.

Tip voor een betere BBQ folder

BBQ Tip 1

Wees authentiek. Zorg ervoor dat de klant je herkent. Gebruik geen clichés, schrijf niet formeel en laat jezelf zien. Ook in de foto’s.

BBQ tip 2

Verwerk een lekker recept met smakelijke foto’s in je folder. Het water moet de lezer in de mond lopen.

BBQ Tip 3.

Geef je kopers bijkomende tips. Over hoe je je barbecue makkelijk schoonmaakt bijvoorbeeld. Of over bijpassende wijn en bier. 

BBQ Tip 4.

Natuurlijk plaats je ook een opvallende tekst waar mensen hebberig van worden. Bijvoorbeeld over een actie, een cadeautje of een korting.

BBQ Tip 5.

Laat de folder even nalopen op foutjes. Terecht of niet: je lezer knapt af op een folder met spelfouten. En vergeet niet om offline en online reclame te combineren. Fris je website even op en verzin wat leuks voor je social media.


Ga naar www.drukwerkexpert.nl en geef jouw omzet ook een boost. Wij duimen intussen voor mooi barbecueweer.
Wil je geen BBQ-folder maken, maar een andere soort folder? Dat kan natuurlijk ook.